De werking van een erectiepil

Wat moet worden nageleefd bij het gebruik van een seksuele versterker?

Mannen moeten het medicijn op tijd innemen voor de geplande geslachtsgemeenschap. Normaal treedt het effect op na een half uur of een uur. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de PDE5-remmer: Sildenafil en vardenafil werken ongeveer vier tot vijf uur, Avanafil ongeveer zes uur. Tadalafil blijft veel langer in het lichaam, tot 36 uur. Bij sommige mannen zijn lage concentraties van de werkzame stoffen voldoende, terwijl bij andere pati├źnten een hogere dosis nodig is. Splits de tabletten niet in en neem niet meer in dan u nodig heeft. Omdat: als de medicijnen niet werken, er vaak toepassingsfouten zijn. Sildenafil en zijn familieleden leiden alleen tot een erectie als de man seksueel opgewonden is. Daarom zijn deze medicijnen niet echt seksuele versterkers die het verlangen zouden vergroten.Mannen moeten het medicijn op tijd innemen voor de geplande geslachtsgemeenschap. Normaal treedt het effect op na een half uur of een uur. Hoe lang het effect aanhoudt, PDE5-remmers verbeteren alleen het vermogen om een erectie te krijgen. Ze helpen ook als erectiestoornissen de oorzaak van het probleem zijn of als het een psychologische oorzaak heeft. Als de zenuwen in het gebied van de penis bijvoorbeeld zijn beschadigd, werken de medicijnen meestal niet. Soms voorkomt alcohol of een vetrijke maaltijd het gewenste effect. Alcohol maakt het mannelijke lid minder snel stijf wordt..Vet vertraagt de opname van PDE5-remmers in de darmen.

Werkzame stoffen

Tadalafil, vardenafil, avanafil etc. dit zijn magische woorden voor mannen met potentie stoornissen. Omdat deze vier werkzame stoffen kunnen helpen bij zogenaamde erectiestoornissen.

Opnieuw een bevredigend seksleven

Bij erectiestoornissen wordt de penis tijdens seksuele opwinding niet meer voldoende opgericht, waardoor normale seksbeleving niet meer mogelijk is. De vier zogenaamde PDE5-remmers remmen een enzym dat onder andere de verwijding van bloedvaten in het erectiele weefsel regelt, wat belangrijk is voor een erectie. Hierdoor stroomt er meer bloed in de penis en wordt er een erectie bereikt. De man kan weer genieten van een spannend seksleven. Het is ook een prettige ervaring voor de vrouw of partner om de onzekerheid van haar/zijn bedpartner te zien verdwijnen en haa/hemr bevredigende seks te laten ervaren.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Welke bijwerkingen kunnen optreden hangt onder meer af van het gebruikte preparaat. Vaak treden een verstopte neus, roodheid van het gezicht, hoofdpijn, duizeligheid en spijsverteringsproblemen op. Volgens studies zijn gevaarlijke bijwerkingen bij correct gebruik de uitzondering. Meldingen van plotseling hartfalen zijn nooit echt toegeschreven aan de geneesmiddelen tegen erectiestoornissen. Het hartfalen wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een ernstige hartaandoening en de geslachtsgemeenschap was voor deze mannen een te zware lichamelijke belasting. Als je bijwerkingen ervaart, vraag dan om advies. Als geen van de remedies helpt, moet de oorzaak van de potentieproblemen door een arts worden opgehelderd.